Vastuumyyjä

VASTUUMYYJÄ


VASTUUMYYJÄ

Pelle P Shop Lauttasaaressa on avoinna työpaikka. Etsitään vastuumyyjä suunnittelemaan, resursoimaan ja omalta osalta myös tekemään shopin operatiivinen toiminta. Vastuumyyjä voi olla osittain opiskeluelämässä tai muissakin tehtävissä saman aikaisesti. Tätä tehtävää voi hoitaa kevytyrittäjänä tai palkattuna. Tässä tehtävässä syksytalven aikaan riittää esimerkiksi kolme päivää viikossa, mutta viisikin päivää voi tehdä. Shopilla on töissä useampi osaava vakio extraajia, josta jokainen voi tehdä päivästä kahteen viikossa. Riittää että shopissa on kapelimestari, joka ymmärtää shopin hoidon kokonaisuutta, tekee vuorolistoja ja kertoo kuka tekisi mitäkin myyntityön ohella omassa vuorossaan. Shop on avoinna 7 päivänä viikossa vuoden loppuun saakka. Tammi-huhtikuu ovat kaupan hiljaisin aika ja silloin aukioloajat voi olla supistettu. Tämä vaikuttaa mahdollisesti jokaisen tekijän työvuorojen määrään.

 

Shop on Pelle P brand store, joten noudatamme konseptin mukaisia esillepano-ohjeita ja markkinointimateriaaleja. Shopilla käy säännöllisesti kasvava porukka kanta-asiakkaita ja vaihteleva asiakaskunta ohikulkevia kävijöitä. Shopin sijainti on mitä mainioin autoileville asiakkaille sekä vapaa-ajallaan pyöräillen tai kävellen liikkuville ihmisille. Tulevaisuuden näkymät ovat mitä parhaimmat. Paljon riippuu siitä, miten asiakkaiden odotukset toteutuvat shopissa. Tässä vastuumyyjän innostus, ideat ja niiden toteuttaminen ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Uskon että vastuumyyjän tehtävässä parhaiten viihtyy aidosti myynnillinen ja idearikas henkilö, jolla on riuska ote tekemiseen. Tekemiseen saa apuja ja resursseja, mutta ideat ja suunnittelun ainakin osittain toivoisin lähetevän vastuumyyjältä. Vastuumyyjällä olisi oltava ymmärrys ja kokemus esillepanon, sisustuksen, somistuksen, siisteyden ja puhtauden merkityksestä kaupan menestykselle. 


Palkkaus tai laskutuksen suuruus tulee kaupan alan tes:sin mukaisesti. Hyvästä myynnistä palkitaan. Jos innostut tehtävästä niin laita lyhyt hakemus ja cv. Voit myös soittaa kysyäksesi lisätietoja. Rekrytointi tehdään, kun tehtävään sopiva hakija löytyy. t Anita Bärling, Poppis Clothing oy, 050 401 1234 / anita@activeagency.fi